ЋИРИЛИЦА LATINICA ENGLISH
line decor

ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ

 
 
 
 

 

 

 

САДНИЦЕ ИЗ РАСАДНИКА ОД ДАНАС И У ЛАЗАРЕВЦУ


31. октобар 2016.

Предузеће „Колубара-Услуге“ у начелу са Расадником Барошевац отворило је данас нови продајни објекат на адреси Колубарски трг бр. 7.

12

„Расадник  се дужи низ година бави производњом шумског садног материјала за потребе пошумљавања, производњом хортикултурних садница, украсног шибља као и пластеничком производњом цвећа, чију производњу планирамо да проширимо након што нам је предузеће „Електропривреда Србије“ изашло у сусрет и обезбедило 4 пластеника од 400m2“, изјавила је Ивана Ракић, дипл. инжењер за шумарство.

 

СТРЕЛИШТЕ „ТАМНАВА“: НОВА МАШИНА ЗА ИЗБАЦИВАЊЕ ГЛИНЕНИХ ГОЛУБОВА

26. октобар 2016.

Корисницима Стрелишта „Тамнава“ од сада је на располагању професионална машина са аутоматским трапом за избацивање глинених голубова. Капацитет машине је минимум 300 голубова на 5 пуцачких места са пратећом опремом. Машина садржи апарат за аутоматско и мануелно испуштање голубова, као и комплетан сет са микрофоном (пулафоном) и кабловима. Машина се активира пулафонима и аутоматски долази до избацивања голубова.

12

 

ПРОМОЦИЈА „КОЛУБАРА-УСЛУГА“ НА 5. НАЦИОНАЛНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ

11. октобар 2016.

Пета национална конференција са међународним учешћем је одржана 8. октобра у Београду на тему „Иновациони модели екосистемског инжењерства“. Организована је уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

1

 

ПОЉОПРИВРЕДНА ПРОИЗВОДЊА: У ТОКУ ЈЕСЕЊИ РАДОВИ, ЗАВРШЕНА ЖЕТВА СУНЦОКРЕТА

19. септембар 2016.

У оквиру пољопривредне производње одвијају се предвиђени јесењи радови. У периоду 15-18. септембра завршена је жетва сунцокрета на површинама које су у власништву РБ „Колубара“. Парцеле заузимају површину од 22,40ha у местима Волујак и Јунковац. Жетва је обављена у оптималном року.

12

 

РАСАДНИК БАРОШЕВАЦ: САДНИЦЕ БАГРЕМА У ПРОДАЈИ

30. август 2016.

На продају једногодишње саднице багрема, висине од преко 50cm. Цена 11,00 дин. са ПДВ-ом. Све информације на 011/8123 333, локал 1126 или 069/8526 045. Расадник Барошевац се налази на путу за Миросаљце поред старе монтаже. Посетите нас!
                              

1 2                                             

 

ОБУКА РАДНИКА ОБЕЗБЕЂЕЊА НА СТРЕЛИШТУ ТАМНАВА

11. јул 2016.

У просторијама Стрелишта и Центра за обуку „Тамнава“ одржава се Основна стручна обука по програму стручне обуке за вршење физичко-техничке заштите лица и имовине и одржавање реда на спортским приредбама, јавним скуповима и другим местима окупљања грађана. Обука се састоји од теоријског дела у трајању од 11 дана и вежби самоодбране које трају 6 дана.

12

 

УЧЕШЋЕ НА СИМПОЗИЈУМУ "РУДАРСТВО 2016"

31. мај 2016. године

У периоду 24-26. маја одржан је VII симпозијум „Рударство 2016“ у Сремскм Карловцима. Симпозијуму су присуствовали представници ЕПС-а, укључујући и огранак Колубара, као и представници Немачке, Пољске и БиХ.

 

2

 

ПОЉОПРИВРЕДНИ РАДОВИ У ТОКУ

12. мај 2016.

Након обављене припреме земљишта, отпочели су пролећни пољопривредни радови. Завршена је сетва сунцокрета на површинама od 50 ha у Пркосави, као и сетва на површинама у Јунковцу и Волујку које припадају РБ „Колубара“. Посејан је кукуруз на површини од 34 ha у Јунковцу и Тамнави.

12

 

УГОВОР ЗА ДУГОРОЧНУ СТАБИЛНОСТ

4. мај 2016.

Милорaд Грчић, в. д. директора „Електропривреде Србије“ и Сaшa Јовичић, директор „Колубaрa Услугa” потписaли су у Лaзaревцу уговор вредaн 3,5 милијaрде динaрa. Овим уговором обезбеђен је нaстaвaк пaртнерске сaрaдње огрaнкa РБ „Колубaрa“ и „Колубaрa Услугa“, кaо и стaбилност пословaњa и сигурност зa зaпослене у „Услугaмa”.

11

 

БАЗАР ЦВЕЋА „НАЈЛЕПШЕ ИЗ ПРИРОДЕ “

27. април 2016.

„Колубара-Услуге“ учествују на овогодишњем Базару цвећа „Најлепше из природе“, који се одржава у Лазаревцу и траје до 18 часова. Организатор ове манифестације је Центар за културу Лазаревац.

12

 

„КОЛУБАРА-УСЛУГЕ“ НА САЈМУ ТУРИЗМА

22. фебруар 2016.

Предузеће „Колубара-Услуге“ је узело учешће на 38. Сајму туризма, који је одржан у периоду 18-21. фебруара у Београду. У оквиру Туристичке организације Лазаревац, наше предузеће је имало прилику да представи рад Одељења биолошке рекултивације.

sajam1sajam 2

 

ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА ПРЕДУЗЕЋА

14. фебруар 2016.

Поводом обележавања славе Светог Трифуна, у просторијама Дирекције су се окупили представници ГО Лазаревац, представници синдиката РБ „Колубара“, пословни сарадници, као и представници руководства и синдиката предузећа „Колубара-Услуге“.

12

 

ОДАБЕРИТЕ НОВОГОДИШЊУ ЈЕЛКУ ИЗ НАШЕГ РАСАДНИКА

22. децембар 2015.

Посетите наш шумски расадник у Барошевцу и одаберите своју новогодишњу јелку!

оморика

У понуди су смрча (1-2m), бодљикава смрча (1-1.5m), Панчићева оморика (1-2m) и јела (висине до 1m).

Расадник се налази код старе монтаже, на путу за Миросаљце. Све информације можете добити на број 011 8123 333, локал 1126.

 

ЗАВРШНИ ЈЕСЕЊИ РАДОВИ У ПОЉОПРИВРЕДИ

24. новембар 2015.

С обзиром на идеалне временске услове, сви јесењи радови у оквиру Одељења за пољопривреду се одвијају по плану за 2015. годину.

Што се тиче пшенице, земљиште је припремљено и сетва је завршена у октобру на  површини од 46,90ha. У октобру је завршена и жетва сунцокрета.

suncokret2

 

АКТУЕЛНИ РАДОВИ У ОКВИРУ ПЈ БИОЛОШКЕ РЕКУЛТИВАЦИЈЕ

19. новембар 2015. године

Поводом завршетка јесењих радова, руководилац Одељења за биолошку рекултивацију, Александар Ракић се осврнуо на задовољавајуће резултате, које је ова Пословна  јединица постигла у 2015. години.

s3

„Завршена је проредна и санитарна сеча, предвиђена за 2015. У току су радови крчења терена испод далековода на потезу стара монтажа – пескара Јунковац, сеча и крчење терена на проточном језеру обале реке Колубара у Тамнави, као и крчење поред пруге у Зеокама“.

 

ОБУКА СЛУЖБЕНИКА ОБЕЗБЕЂЕЊА НА СТРЕЛИШТУ ТАМНАВА

13. новембар 2015. године

Предузеће „Колубара-Услуге“ д.о.о. Лазаревац у свом центру за обуку на Стрелишту Тамнава организује:

СТРУЧНУ ОБУКУ СЛУЖБЕНИКА ОБЕЗБЕЂЕЊА
ЗА ВРШЕЊЕ ПОСЛОВА ФИЗИЧКО-ТЕХНИЧКЕ ЗАШТИТЕ ЛИЦА
И ИМОВИНЕ, ОДРЖАВАЊА РЕДА НА СПОРТСКИМ ПРИРЕДБАМА,
ЈАВНИМ СКУПОВИМА И ДРУГИМ МЕСТИМА ОКУПЉАЊА ГРАЂАНА (02)

jn1 Програм стручне обуке

Циљ обуке: припрема за полагање стручног испита ради стицања лиценци за послове у области приватног обезбеђења. 
Теоретска обука траје 11 дана – 66 наставних часова у просторијама Центра за обуку на Тамнави,  а практична обука из области самоодбране у трајању од 36  н/ч  се реализује у спортској сали СРЦ „Колубара“ у Лазаревцу по договореној динамици.

 

НАШЕ ПРЕДУЗЕЋЕ НА ИНТЕГРИСАНОМ САВЕТОВАЊУ У ЗРЕЊАНИНУ

25. септембар 2015. године

Научно-стручни скуп „Интегрисана саветовања са међународним учешћем“ је одржан  у Зрењанину 22-24. септембра. У оквиру скупа било је организовано неколико саветовања у циљу размене мишљења и искустава из области енергетике. Исто тако, успостављен је дијалог у области аерозагађења, мониторинга и процене квалитета ваздуха, смањење емисија штетних гасова, санације деградираних површина изазваних природним непогодама, глобалним климатским променама и заштити озонског омотача. Предложена су најоптималнија решења у циљу заштите средине у којој живимо.

g1g2

 

„КОЛУБАРА-УСЛУГЕ“ НА НАУЧНОМ СКУПУ У НОВОМ САДУ

10. септембар 2015. године

Поводом обележавања Међународне године земљиштa, одржан је научно-стручни скуп и презентација научних радова у Новом Саду. Скуп је организован на иницијативу Института за ратарство и повртарство.

 

„КОЛУБАРА-УСЛУГЕ“ КУПИЛЕ ТЕРЕНСКА ВОЗИЛА

9. септембар 2015. године

У предузеће „Колубара-Услуге“ стигла су два нова теренска возила марке Лада Нива. Јавна набавка теренских возила под бројем Д-109/2015-МВ објављена је 31. јула на Порталу јавних набавки и интернет страници предузећа. Тендер је припао предузећу „АБЦ ТЕСТ“ д.о.о. из Ваљева, које је испунило све услове јавне набавке.

lada

 

 

1 2 3 4 5