ЋИРИЛИЦА LATINICA ENGLISH
line decor

ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ

 
 
 
 

 

 

 

САОПШТЕЊЕ РАДНИЦИМА КОЛУБАРА-УСЛУГЕ” д.о.о. ЛАЗАРЕВАЦ

20. март 2015.

Током данашњег дана настављено је са преговорима радне групе запослених у предузећу „Колубара-Услуге”, руководства нашег предузећа, већинског репрезентативног синдиката предузећа и руководства ПД РБ „Колубарa”.

saopstenje
Тема данашњих преговора била је систематизација служби Чишћења и одржавања, Дирекције и сервиса „Павловић”. Као и претходних дана, састанку су присуствовали представници поменутих служби како би се стекао утисак о стању на терену према коме је потребно прилагодити систематизацију.

 

ПРЕГОВОРИ СЕ НАСТАВЉАЈУ, ИЗРАДА НОВЕ СИСТЕМАТИЗАЦИЈЕ У ТОКУ

19. март 2015.

На другом састанку, одржаном у просторијама Пословодног одбора РБ „Колубара“, присуствовали су чланови радне групе, директор предузећа „Колубара-Услуге“ Драган Јевтић и директор РБ „Колубара“ Милорад Грчић, као и председник Синдикалне организације предузећа „Колубара-Услуге“ Јован Ненадић. Настављени су преговори око исплате заосталих зарада и израде нове систематизације, која ће установити нове кадровске промене. Из Агенције за приватизацију је упућено обавештење o моделу и методу приватизације предузећу „Колубара-Услуге“, које у року од 30 дана треба да достави потребну документацију.

sastanak

 

ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА ФИРМЕ

14. фебруар 2015.

Предузеће „Колубара-Услуге” обележило је своју славу, Св. Трифуна, у просторијама Дирекције у Лазаревцу. Обред сечења славског колача одржан је у кругу најужег руководства и пословних сарадника.

slava1 slava 2

 

РУКОВОДСТВО ПРЕДУЗЕЋА: ФИНАНСИЈСКА СИТУАЦИЈА ТЕШКА, АКОНТАЦИЈА СЛЕДЕЋЕ НЕДЕЉЕ

12. фебруар 2015.

На захтев радника предузећа „Колубара-Услуге”, поводом тешке финансијске ситуације фирме, због које већ две недеље касни први део јануарске зараде, руководство фирме одржало је конференцију за медије.

konf.

Директор Драган Јевтић објаснио је да највећи терет фирми представљају пристигли дугови из претходног периода, као и чињеница да од 1. јануара предузеће „Колубара-Услуге” нема статус ћерке-фирме у односу на ПД РБ „Колубара”. Последица другачијег односа јесте и то да РБ „Колубара” не може убудуће помагати „Колубара-Услуге” авансним уплатама.

Овде можете погледати видео са конференције за медије

https://www.youtube.com/watch?v=mk0i-qpQE2c

 

УСКОРО У ПОНУДИ: МОНИТОРИНГ ЦЕНТАР И ФИЗИЧКО-ТЕХНИЧКО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ЗА ПРАВНА И ФИЗИЧКА ЛИЦА

5. фебруар 2015.

У Пословној јединици Заштита и обезбеђење предузећа „Колубара-Услуге” ускоро ће почети са радом мониторинг центар у оквиру услуга физичко-техничког обезбеђења за правна и физичка лица.

monitoring

По веома повољним условима корисници ће моћи да користе обезбеђење савременим алармним уређајима или непрестано праћење објеката преко видео надзора. Мониторинг центар „Колубара-Услуга”, одакле ће се 24 сата дневно надгледати објекти корисника услуге обезбеђења, биће опремљен најсавременијим уређајима, а рад ове јединице биће, по потреби, подржан интервенцијама екипа на терену.

 

ПОТПИСАН КОЛЕКТИВНИ УГОВОР

2. фебруар 2015.

Представници синдиката и директор предузећа „Колубара Услуге“ Драган Јевтић потписали су Колективни уговор 29. јануара.

Председник синдиката „Колубара Услуга“ Јован Ненадић каже да су преговори били исцрпљујући, али и да је у овом тренутку Уговором постигнуто максимално у односу на тренутне могућности.

kolektivni

Колективни уговор се од претходног разликује само онолико колико то закон налаже. „Задржали смо повољности за запослене колико год смо могли“, истакао је Ненадић и нагласио да ће инсистирати да се Колективни уговор убудуће строго поштује.

 

ДИРЕКТОР ЈЕВТИЋ О СТАЊУ У ПРЕДУЗЕЋУ

9. јануар 2015.

На конференцији за новинаре, која је одржана 6. јануара, директор предузећа „Колубара-Услуге”, Драган Јевтић је изнео мишљење о самој ситуацији у предузећу. Истакао је да се предузеће суочава са финансијским потешкоћама и додао да би евентуални штрајкови и блокаде запослених створили веће проблеме и погоршали ситуацију.

konf.direkcija

„Предстојећа година биће тешка у целој држави, али и пресудна за „Колубара-Услуге”, објаснио је директор Драган Јевтић и додао да још нема никакве званичне информације да ли се предузеће налази мећу 90 фирми које нису обухваћене процесом приватизације.

 

ПОЧЕО СА РАДОМ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

15. децембар 2014.

Предузеће „Колубара Услуге“ од сада пружа услуге техничког прегледа, регистрације возила и издавања регистрационих налепница у Сервису услуга у Шопићу на Ибарској магистрали.  У склопу објекта налазе се шалтери банке и поште.

teh. p.mapa

Нудимо плаћање на рате путем административне забране као и плаћањe Banca Intesa кредитним картицама на рате без камате до 12 месеци.

 

СВЕТСКИ ШАМПИОН У КИК БОКСУ КОД ДИРЕКТОРА ЈЕВТИЋА

22. септембар 2014.

Срђан Алексић (18), такмичар Кик-бокс клуба „Обилић“ освојио је златну медаљу у супертешкој категорији на светском јуниорском првенству одржаном у Риминију, Италија. Алексић и и његов тренер Горан Васиљевић захвалили су директору „Колубара-Услуга“ Драгану Јевтићу и његовим сарадницима на подршци без које не би били у могућности да учествују на овом такмичењу.

S.A.Srđan A.

 

ЗАХВАЛНИЦА ДИРЕКТОРУ ЈЕВТИЋУ НА ПОДРШЦИ ЗА ПУТ „СТАЗАМА НАШИХ ПРЕДАКА“

17. септембар 2014.

Предраг Радивојевић, запослен у Пословној јединици Заштита и обезбеђење предузећа „Колубара-Услуге“, уручио је данас захвалницу директору Драгану Јевтићу на подршци за пут „Стазама наших предака“. Пут од 870 км којим се кретала српска војска у Првом светском рату, Радивојевић је са Немањом Ђукићем из Лазаревца бициклом прешао за 6 дана.

urucenjezahvalnica

 

НОВО У ПРЕДУЗЕЋУ: ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД И РЕГИСТРАЦИЈА ВОЗИЛА

29. јул 2014.

Предузеће „Колубара-Услуге“ д.о.о. преузелео је комплетан Сервис „Павловић“ у Шопићу на Ибарској магистрали, где је у припреми за почетак рада Служба техничког одржавања. Ова служба обављаће послове техничког прегледа, регистрације возила и издавање регистрационих  налепница.

Ускоро више информација.

 

ПАЛИ ПРВИ ОТКОСИ ПШЕНИЦЕ НА ПОЉИМА РБ „КОЛУБАРА“

7. јул 2014.

Запослени у Одељењу за пољопривредну производњу предузећа „Колубара-Услуге“ д.о.о. почели су жетву пшенице на обрадивим површинама РБ „Колубара“. Према речима руководиоца Одељења, Вукомана Марковића, жетва 22,80 ha под пшеницом на Тамнави биће готова у наредна 3 дана, а очекује се принос од 4,5 – 5 t/ha.

zetvazetva 1

 

 

1 2 3 4 5