Евиденција радног времена
ЋИРИЛИЦА LATINICA ENGLISH
line decor

ИЗ НАШЕ ПОНУДЕ

 
 1f
 
 

 

 

 

КОЛУБАРА-УСЛУГЕ” КУПИЛЕ КОМБАЈН

2. јул 2014. године

У Одељењe за пољопривредну производњу предузећа „Колубара-Услуге” стигао је комбајн за жетву стрних усева и кукуруза немачког произвођача Fahr, модел M1300AUSF.A. Комбајн има жичани адаптер за стрне усеве радног захвата 3.60 метара и кукурузни адаптер са 4 реда (вршце).

komb.kombajn

 

ТОТАЛНА ШТЕТА НА ОБЈЕКТУКОЛУБАРА-УСЛУГЕ”

26. јун 2014. године

Олујни ветар незапамћене јачине погодио је територију Лазаревца око 18.30h. Највећу штету претрпела је месна заједница Шопић, где је смештена новоформирана Пословна јединица за сакупљање, класирање, сортирање, третман и  пласман секундарних сировина.

kancprostor

 

СТАТУС ПРЕДУЗЕЋА ИЗДВОЈЕНИХ ИЗ ЕПС-А: ЗАКЉУЧЦИ СА САСТАНКА У КЛАДОВУ

13. јун 2014.

На састанку у Кладову, који је одржан 27. маја 2014. године разматрани су положај и перспективе развоја предузећа која су издвојена из ЈП „Електропривреда Србија“. На овом састанку настављени су разговори које је иницирало предузеће „Колубара-Услуге“ 1. августа 2013. године у Лазаревцу.

 

ОСВОЈИО ПРВО МЕСТО НА ИНТЕРНАЦИОНАЛНОМ КУПУ

13. јун 2014. године

Мирко Белаћевић (27 година) је вишегодишњи државни првак у дизању тегова (powerlifting). Припадник је Интервентне Јединице у Београду, а уједно је и бивши радник „Колубара-Услуга“ д.о.о (пратња новца у оквиру Пословне јединице „Заштита и обезбеђење“). Овим спортом почео је да се бави када је имао 15 година и све до сада низао је успехе на бројним такмичењима - четири пута је био првак Војводине, два пута првак Србије, као и првак Државног купа. Постао је и првак Европе 12. маја 2013. године у Бачкој Паланци.

slika 1slika 2

 

ПОТПИСАН УГОВОР СА РБ „КОЛУБАРА“

30. мај 2014.

Предузеће „Колубара-Услуге“ потписало је двогодишњи уговор о сарадњи са РБ „Колубара“ за послове обезбеђења, хигијене и рекултивације. У оквиру овог уговора, чија је вредност око 4 милиона динара, потписан је и споразум о међусобним односима у погледу примене прописаних мера за безбедност и здравље на раду.

tender

 

ИНИЦИЈАТИВА ЗА РЕШАВАЊЕ СТАТУСА ПРЕДУЗЕЋА

ИЗДВОЈЕНИХ ИЗ ЕПС-А

27. мај 2014.

Други заједнички састанак представника руковоства и синдиката свих предузећа услужних делатности издвојених из ЕПС-а одржан је у Кладову 27. маја 2014. године. Предузеће “Колубара-Услуге” на овом састанку представљали су директор Драган Јевтић, председник репрезентативног синдиката “Колубара-Услуга” Јован Ненадић и Љиљана Дубоњић, стручни сарадник за послове обезбеђења.            


epseps 1

ДОБРОВОЉНО ЖИВОТНО И ПЕНЗИОНО ОСИГУРАЊЕ

ЗА РАДНИКЕ УСЛУГА

9. мај 2014.

Директор Драган Јевтић и представници осигуравајућих кућа Wiener Städtischeи и Safe Invest потписали су уговор којим се запосленима„Колубара-Услуга“ омогућава да уплаћују животно и пензионо осигурање преко административне забране.
   

vest5skup. 6

 

ОТВОРЕНА ПОСЛОВНА ЈЕДИНИЦА ЗА ПРИКУПЉАЊЕ, КЛАСИРАЊЕ, СОРТИРАЊЕ, ТРЕТМАН И ПЛАСМАН СЕКУНДАРНИХ СИРОВИНА

16. март 2014.

Нова пословна јединица за прикупљање, класирање, сортирање, третман и пласман секундарних сировина званично је отворена у просторијама „Колубара-Услуга“ у Шопићу. Развој нове делатности подстакле су законске обавезе у области заштите животне средине, као и друштена одговорност у пословању, наводи се у саопштењу руководства.

 

sir. 1sir. 2

 

,,КОЛУБАРА-УСЛУГЕ“ ОБЕЛЕЖИЛЕ СВЕТОГ ТРИФУНА

14. фебруар 2014.

Предузеће ,,Колубара-Услуге“ обележило је своју славу, Светог Трифуна, у присуству бројних пријатеља и пословних сарадника.
           

slava 3slava 4

 

ПОДЕЛА СВЕТОСАВСКИХ ПАКЕТИЋА

27. јануар 2014.

Предузеће „Колубара-Услуге“ поклонило је преко 300 пакетића Удружењу особа са инвалидитетом „Хипократ“ из Лазаревца. Пакетићи су подељени деци са инвалидитетом, деци оболелој од тешких болести и деци чији родитељи нису запослени.

 

dodela paketica

 

НOВА СКУПШТИНА ПРЕДУЗЕЋА

6. децембар 2013.

На конститутивној седници Скупштине предузећа верификовани су мандати председника Скупштине Срђана Гајића, менаџера уметности из Београда, и чланова Горана Пејковића, техничара друмског саобраћаја из Београда, Зорана Милановића, машинског инжењера из Београда, Михаила Стевановића, економисте из Крагујевца и Славољуба Павловића, дипломираног рударског инжењера из Лазаревца.
           

vest5skup. 6

 

ИНИЦИЈАТИВА ЗА РЕШАВАЊЕ СТАТУСА

ПРЕДУЗЕЋА ИЗДВОЈЕНИХ ИЗ ЕПС-а

1. aвгуст 2013.

Питање статусног решења свих предузећа непроизводних делатности издвојених из ЕПС-а покренуто је на иницијативу ,,Колубара-Услуга“ на састанку одржаном у Лазаревцу 1. августа 2013. године.


epseps 1

 

 

1 2 3 4 5